viernes, 25 de julio de 2014

Álvarez de Toledo: “Ens volen robar Catalunya”





 
24/07/2014
ESPANYOLISME
Álvarez de Toledo: “Ens volen robar Catalunya”
La diputada del PP assegura que la culpa de l’actual situació política no és “de la Constitució, sinó del nacionalisme”
Alèxia L. Ferret
La diputada del PP i impulsora del manifest espanyolista ‘Libres e iguales’, Cayetana Álvarez de Toledo, ha assegurat avui que “ens volen robar Catalunya”, referint-se al procés sobiranista. Segons Álvarez de Toledo, que considera que Catalunya és espanyola, la culpa de l’actual situació política i del procés sobiranista no és “de la Constitució, sinó del nacionalisme”.

En declaracions a RNE, la diputada del PP al Congrés dels Diputats ha carregat durament contra el catalanisme. “Té arguments predemocràtics i fal·laços. Avantposa drets mítics d’un col·lectiu als drets individuals de les persones”, ha etzibat. La també membre de la FAES està convençuda que a Espanya “hi ha hagut un dèficit de pedagogia”, en referència a Catalunya.

Álvarez de Toledo ha defensat el manifest espanyolista, i l’ha definit com un “moviment cívic, transversal, i que uneix una preocupació pel que està passant a Espanya”. En aquest sentit, ha celebrat la creació de ‘Libres e iguales’ perquè “s’ha de mobilitzar als espanyols sobre la possible secessió d’Espanya, perquè fins ara només estava participant el nacionalisme”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario