miércoles, 26 de febrero de 2014

President Mas



Aniol Colillas Canal

Aniol Colillas Canal



President Mas



Defensa el que et pot fer guanyar o la victòria serà impossible. Aquesta frase podria ser perfectament d'una pel·lícula on el capità de l'exèrcit intenta motivar als seus homes amb frases patriòtiques i plenes d'energia. Doncs bé, aquesta oració, "patriòtica"o com li vulgueu dir, m'agradaria aplicar-la en els moments que vivim, que són intensos i durs però esperançadors.

Fa uns anys, inclús podria ser que estès parlant de mesos fins i tot, no m'imaginaria està escrivint un article en defensa del President Mas. No obstant, això no ho faig perquè sí, ho faig perquè crec que ho he de fer. El president Mas, que no l'he votat i pot ser que no el voti mai, és el president de la meva nació i del meu país sense Estat. I ho és democràticament, perquè va guanyar les eleccions a les urnes. Mira, ara que hi estem posats, unes urnes, que des de Madrid no volen que les utilitzem per decidir el nostre futur. Perquè nosaltres, els terroristes, som uns assassins de vots i això no es pot permetre. És lògic que no es permetin votar, perquè no té sentit perdre un diumenge per posar una papereta dins d'una urna podent anar a gaudir d'un magnífic espectacle de toros a la Monumental. Ai calla, que nosaltres ho hem prohibit, és que mira que tenim ganes de tocar el voraviu.

Bé, continuo amb el quid de la qüestió, que sinó no acabaré. Ja cansa que dia rere dia des de Madrid i des de partits demagògics instal·lats a Catalunya com Ciutadans, el PP de la Camarga, ai perdó de la Camacho, o el PSC ataquin el nostre President per conduir el procés del nostre poble. És que el senyor Artur Mas diuen que no va a dialogar a Madrid, que si té els collons de plantejar una consulta, que si adoctrina els nens de les escoles, que si fa servir un sistema educatiu propi dels nazis.. Ja n'hi ha prou de sentir aquestes barbaritats, el president Mas vol que votem i ho fem el 9 de novembre. Aquí no entraré en si les seves polítiques econòmiques i socials són les adients i correctes, aquí entraré en que és el president de Catalunya i com a president de Catalunya el defensaré fins on calgui perquè defensar-lo a ell és defensar el màxim representant de la gent demòcrata de Catalunya.

Defensem el nostre president i la democràcia. Votarem i guanyarem.

Visca Catalunya lliure!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario