viernes, 11 de octubre de 2013

DÉU ELS CRIA...

Si és que en el fons són i representen el mateix. Darrerament han sovintejat les fotografies de dirigents de "Nuevas Generaciones" (les joventuts PPeres) del País Valencià amb la bandera "del aguilucho" i fins i tot amb el braç alçat, acompanyats de neo-feixistes de cap rapat. S'ha intentat minimitzar la rellevància d'aquestes fotos ... però s'han publicat i estan disponibles a Internet. Hi ha quelcom a la ideologia del PP que sembla empènyer el seu jovent a braços d'amistats poc recomanables.

I després ... Costa d'oblidar que el "President d'Honor" del PP era l'exministre franquista que va ordenar metrallar obrers concentrats a una església de Vitòria al crit de "la calle es mía", i que -segons l'ex-militant del PP, senyor Jorge Verstrynge, gens sospitós de voler difamar el president d'honor- es vantava de que "Cataluña es tierra conquistada".

De fet, el PP mai ha condemnat el franquisme, i crec que la majoria dels catalans tenim perfectament interioritzat que no el condemnen perquè se'n senten els seus hereus directes.

No en tinc cap dubte, si la militància del PP pogués escollir entre Rajoy o Franco ... mil vegades Franco. Algú en té el més mínim dubte????

Es va fer una pèssima "transició" on no es va passar cap mena de compte amb els franquistes. I ara els tenim comodíssimament instal·lats a l'exèrcit (millor no saber les bajanades que els prediquen des de les acadèmies militars), a la policia, als partits polítics de dreta i esquerra (Bono ... orgullós fill d'un falangista), i a les mes altes instàncies judicials (president del Constitucional fill d'un dirigent de Fuerza Nueva). Estan a tot arreu, tenen més força que mai ... i l'enemic som nosaltres, els catalans. Ells ho tenen clar, més ens valdrà que nosaltres també ho tinguem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario