viernes, 11 de octubre de 2013

LA SUSPENSIÓ DE LA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA

 La suspensió de la declaració de sobirania, sembla ser que no vivim en una societat democràtica, sinó més es el que ens diu el TC, ja no es pot fer ni política, i mes quant el que es vota en el parlament no es una llei, sinó un tex sense cap acció jurídica.

Asclar que el TC, ja ens te acostumats a votar en contra de la voluntat del poble Català, important-li gens per no dir res les eleccions democràticament fetes el mes de Novembre, i amb un parlament majoritari per el dret de decidir.

Com una societat, pot estar associada, amb altre si aquesta no tolera la diferencia, si sempre es creu que Espanya no te cabuda altre cultura que no sigui la Castellana.

El TC, hauria de ser imparcial, i no ho és, juga en el bàndol del govern, i asclar desprès es sorprenen, que hagin mes independentistes; asclar que no hi ha mes cec que el que no vol veure, no se si son babaus o literalment burros, el que si esta clar que amb aquestes actuacions, aviat i haurà un esclat social combinat amb la crisis quer serà difícil de aturar, ja que la societat Catalana, esta canviant a marxes forçades tot per la incompetència del govern Espanyol no sap encaixar Catalunya amb Espanya. Per que amb la mentalitat colonitzadora d’Espanya anem molt malament, mes val esta sols que segur que anirem millor tos dos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario