miércoles, 23 de octubre de 2013

ESPANYA NECESSITA AJUDA


El pitjor problema que té l'estat espanyol és el dèficit de legitimitat. La transició de finals dels anys setanta es va fer en base a una llei de punt final que ja no és acceptada ni tan sols als països de Sudamèrica que han patit les dictadures més ferotges. Espanya és l'últim lloc al món occidental que encara protegeix els crims contra la Humanitat. De fet, la confusió mental d'alguns espanyols és de tal magnitud que els més ultranacionalistes arriben a comparar el Tercer Reich amb ETA, i no pas amb el seu aliat franquista. Són molt estranys.

Passen els anys i es van aïllant cada cop més en la seva bombolla política madrilenya. Mantenen la legitimitat de l'assassinat del president Companys, fins el punt de reivindicar la repressió contra la Generalitat republicana per tal d'intimidar el president Mas amb una amenaça física. La vergonya arriba a l'extrem que hagi de ser una jutgessa argentina la que defensi els demòcrates represaliats pel falangisme espanyol... Però res, PP i PSOE continuen defensant assassins i torturadors franquistes amb fúria espanyola.

No han pogut imposar la doctrina Parot a Europa i no podran mantenir el seu model de democràcia autoritària. Ni recuperaran Gibraltar, ni organitzaran uns Jocs Olímpics. Espanya necessita tutelatge democràtic per ingressar, de forma definitiva, al món occidental. De moment, el Tribunal Europeu de Drets Humans i el Jutjat Federal número 1 de Buenos Aires semblen disposats a ajudar-los. Bona notícia
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario