jueves, 20 de marzo de 2014

Jofre Llombart: "El 9-N ha de passar alguna cosa"
"Si els polítics creuen la línia vermella el poble els passarà per damunt, i ho saben" afirma el periodista a Singular TV
Mar Sabé


El periodista, sotsdirector d’El Món a Rac1 i col·laborador d’El Singular, Jofre Llombart, ha manifestat a Singular TV que “el 9-N ha de passar alguna cosa” a Catalunya. “Preferiblement votar”, comparteix, encara que si s’ajornés la votació amb una data concreta d’eleccions plebiscitàries “també li semblaria bé”.

Llombart remarca que els líders polítics catalans partidaris de la consulta “saben que si creuen la línia vermella el poble els passarà per damunt”, línia que van estar a punt de creuar al no consensuar una llista unitària a les eleccions europees, segons el periodista.

"Doncs jo, ara, votaré 'Sí'" (Angle Editorial), és el llibre que acaba de publicar Llombart, on hi recull nou testimonis que desmenteixen la fractura social a Catalunya. Aquests testimonis tenen pares o avis que estan clarament pel ‘No’, però tot així ells aposten per votar ‘Sí’, i n’expliquen els motius, alhora que comparteixen que no hi ha problema dins les seves famílies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario